Met alle koude en regenachtige dagen zijn wij stiekem alweer aan het aftellen tot de lente. Lentekriebels, zin in een nieuwe garderobe! Ontdek hier wat de lentetrends zijn voor het jaar 2022. 

 

       Loungewear

Deze trend is natuurlijk ontstaan door de coronapandemie. 

Door het vele thuiswerken willen we allemaal graag outfits die vooral erg comfortabel zitten. Comfy outfits noemen we dat ook wel! Bekende merken hebben hierop ingespeeld door loungewear te ontwerpen. Vooral de comfortabele truien en broeken zijn populair. Het liefst op elkaar afgestemd zodat we het als huispak kunnen dragen!

Wij als winkel doen zeker mee met deze trend, wij hebben verschillende comfy items in de winkel hangen. Kom gerust een keer langs om deze te bekijken!

 

       Pastelkleuren

Pastelkleuren komen regelmatig terug in de mode en dat is in 2022 zeker weer opnieuw zo. De zachte kleuren als, licht- roze, oranje, blauw, geel en groen gaan we vaak terugzien aankomende lente. Niet alleen in kleding, maar ook in schoenen en tassen!

 

       Pakken voor vrouwen

Niet alleen voor mannen zijn pakken in de mode, komende lente gaan we dit ook veel zien voor vrouwen. De pakken van tweed stoffen blijven we zien, maar toch krijgen pakken dit seizoen ook een wat modernere look met stoffen die nu hip zijn. Denk hierbij aan satijn of velours. Maar ook gaan we veel felgekleurde pakken zien, en pakken met een bermuda broek.

 

       Oversized

Je eigen maat bestellen is helemaal van gister, want als je het goed wilt doen bestel je alles minimaal twee maten groter. Deze trend gaat ook zeker op in de lente van 2022. Broeken, blouses, blazers en truien: als het maar oversized is. Het staat niet alleen fashionable, maar het zit ook nog eens super comfortabel.