Onze webshop is in onderhoud en tijdelijk niet te gebruiken. En natuurlijk kunt u uw bestelling via de webshop blijven doorgeven en bij onze winkel in Hillegersberg op komen halen of door PostNL naar een door u gekozen adres laten versturen.  In de kassa van de webshop kunt u zelf kiezen van welke mogelijkheid u gebruik wilt maken. Kiest u voor afhalen bij de winkel in Hillegersberg dan ontvangt u nadat u de bestelling heeft afgerond en heeft betaald van ons een bericht wanneer de bestelling voor u klaar ligt. 

Adres Blah Blah Hillegersberg:
Bergse Dorpsstraat 132A
3054GH  Rotterdam

Wat is de levertijd?
We proberen uw bestelling binnen 2-3 werkdagen te verzenden via PostNL.
Het ophalen bij de winkel kan sneller maar wij mogen uw bestelling pas na minimaal 4 uur door u laten ophalen. Wij nemen contact met u op als uw bestelling klaar ligt.
Is het een cadeautje of zit er een cadeautje bij? Geef dit dan meteen bij de bestelling door bij opmerkingen dan pakken we het leuk voor u in. Cadeaubonnen pakken wij altijd feestelijk in.

SALE
Afgeprijsde (SALE) artikelen kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

BESTELLEN
Wij werken met de volgende maatseries

XS S M L XL XXL
XS/S S/M M/L L/XL XL/XXL  
34 36 38 40 42 44
Maattabel blah blah fashion

Mocht een artikel anders uitvallen qua pasvorm dan vermelden wij dit erbij. Staat dit er niet bij dan valt het artikel zoals de maat aan geeft.
Sommige artikelen (merk: Exxcellent) zijn ook in maat 46 en 48 te verkrijgen en kunt u vinden onder Plussize. Wanneer deze niet in de maattabel bij het artikel staan dan is dit niet mogelijk.

VERZENDKOSTEN
Wat zijn de verzendkosten?
Afhalen in de winkel is gratis. Wij nemen contact met u op voor een tijd en een datum. Hou deze datum en tijd aan want samen houden we Corona onder controle! Komt u op een andere dag of op een andere tijd dan u heeft aangegeven dan kunnen wij u niet helpen!

Nederland €   4,95
Belgie €   7,50
Overige landen € 12,50
standaard verzendkosten

U ontvangt automatisch een mail in de door u opgegeven mailbox met een trackingcode wanneer de bestelling naar PostNL gaat.

BETALEN
Op welke manieren kan ik bij jullie online betalen? 
In onze webshop kan u veilig met iDeal betalen. 

RUILEN/RETOURNEREN
Ik wil een artikel ruilen voor een andere maat/kleur, kan dat? 
Wilt u een artikel ruilen, stuur deze dan aan ons retour en plaats dan een nieuwe bestelling. Wij handelen het als een retourverwerking af. Het is helaas niet mogelijk om het artikel via het retourformulier om te ruilen. Helaas kunnen wij niet garanderen dat de dan gewenste artikelen nog op voorraad zijn.

Retourneren 
De retourtermijn is 14 dagen. 
Afgeprijsde (SALE) artikelen kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Hoe kan ik een artikel retourneren? 
U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling de artikel(en) retourneren. 

 • De retouren kunnen opgestuurd worden naar het aangegeven adres, of u kunt het retourpakketje in de winkel afgeven. Let wel op! Bij het afgeven in de winkel wordt de retour wel pas later verwerkt, net zoals de opgestuurde retouren.
 • De artikelen die u wilt retourneren moeten er nog net zo uit zien zoals opgestuurd. De artikelen mogen niet gedragen of beschadigd zijn (beschadigde artikelen, niet door uw toe doen worden verwerkt als klachten en niet als retouren). En het prijskaartje moet er aan zitten. 
 • De 14 dagen bedenktijd gaan in de dag nadat u het pakketje ontvangen heeft. 
 • De artikelen die u retour wilt sturen moeten op de 14e dag verzonden zijn naar Blah Blah Fashion, retouren die te laat komen sturen wij terug. Uw herroepingsrecht vervalt dan ook. Dit geldt ook voor het terug brengen in de winkel, het pakketje moet uiterlijk op de 14e dag in de winkel gebracht worden.
 • Bij uw bestelling is een retourformulier meegestuurd, deze moet volledig ingevuld bij het retourpakket worden gevoegd. 
 • De retourkosten zijn voor uw rekening. 
 • U kunt het retourpakket naar het volgende adres sturen:
  Blah Blah Fashion
  Bergse Dorpsstraat 132 A
  3054 GH  Rotterdam
 • Bewaar altijd uw verzendbewijs.
 • Het bedrag van het geretourneerde artikel en de bij de bestelling gemaakte verzendkosten ontvangt u binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakket op uw betaalrekening. 
 • Stuurt u de volledige bestelling retour dan ontvangt u het gehele aankoopbedrag van ons terug. Wilt u één of meerdere artikelen van uw bestelling houden? Dan ontvangt u alleen het bedrag van de geretourneerde artikelen retour en niet de verzendkosten.

Wanneer u een klacht heeft over een aangekochte artikel op onze webshop gaat dit niet via ons retourbeleid. Hiervoor kunt u een mail sturen naar webshop@blahblahfashion.nl. Wij reageren binnen 2 werkdagen. 

KLACHT OF BESCHADIGD ARTIKEL
Het kan helaas wel eens een keer gebeuren dat de zending via PostNL niet bij u aankomt zoals wij dat verwachten. Mocht u een item ontvangen dat beschadigd stuur dan binnen 24 uur na ontvangst een mail via webshop@blahblahfashion.nl. Wij reageren binnen 2 werkdagen naar u.

Mocht u een andere klacht hebben dan vragen wij u dit ook naar dit adres te mailen.

HERROEPINGSRECHT
U heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 4,50 – € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL. Bewaar altijd uw verzendbewijs. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Blah Blah Fashion geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht maakt u gebruik van het retourformulier. Na ontvangst van uw retourzending zullen we vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten naar de rekening waarmee de aankoop betaald is en mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.